De kracht van Smit

Onze kracht zit 'm in het feit dat we groots denken, maar klein zijn gebleven. U heeft gewoon één vast aanspreekpunt die precies weet wie u bent en wat uw wensen zijn. We kunnen snel schakelen en zien uw tevredenheid als onze persoonlijke verantwoordelijkheid. Alleen perfect is goed genoeg!

Systeemplafond met verlichting op werkplek

Hoe werken we?

We hanteren een no-nonsense werkwijze: we komen bij u langs, spreken uw wensen door en zorgen dat u snel een offerte in huis heeft. Bent u akkoord? Dan komen we op het door u gewenste tijdstip langs om de klus te klaren. En dat alleen met geselecteerde vakmannen die weten waar ze mee bezig zijn.

Trendy kwalitatief hoogstaande plafonds

Onze ervaring

Al sinds 1981 is eigenaar Flip Smit werkzaam in de interieurbouw. Hij begint als monteur en besluit in 1995 voor zichzelf te beginnen. Dat is het begin van een succesverhaal. Smit Plafonds en Wanden doet ervaring op in tal van nieuwe én gerenoveerde gebouwen zoals ziekenhuizen, opvangcentra, winkels en kantorencomplexen.

Systeemplafond met verlichting op werkplek

Onze keurmerken, uw garantie!

Met de NOA-Afbouwgarantie en het Afbouwkeurmerk (Stichting Afbouwkeur) staan wij garant voor vakwerk, goede afspraken en een duidelijke planning. Bovendien voldoen we hiermee aan de gestelde eisen op gebied van techniek en gebruiksvoering. Wilt u meer weten over beide keurmerken? Neem dan eens een kijkje op noa.nl of afbouwkeur.nl.

Onze keurmerken, uw garantie!

Klanten en partners

Smit Plafonds en Wanden heeft ondertussen een brede klantenkring opgebouwd. We werken veel samen met bouwbedrijven en architecten. Ook via de rechtstreekse route weten veel bedrijven en organisaties ons te vinden. Dat varieert van een kleine ondernemer tot kantorencomplex of grote overheidsorganisatie.

Kwalitatief hoogstaande plafonds voor zowel particuliere als zakelijke klant

Overtuigd van onze kracht?

Ontdek hoe wij ook úw ruimte kunnen voorzien van stijlvolle en praktische wanden en plafonds.

Neem direct contact op

Kunnen wij u helpen?

Laat ons u bellen

Verzenden…